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- Meurer, P.; Gierschner, K.: Occurrence and effect of indigenous and eventual microbial enzymes in lactic acid fermented vegetables. Acta Alimentaria 21, S. 171-188 (1992)
- Umweltmanagementsystem bei der Carl Kühne KG. DIHT: Nachhaltige Entwicklung, S.22-23 (1997).
- Rüsch gen. Klaas, M.; Meurer, P.: A palmitoleic acid ester concentrate from seabuckthorn pomace. European Journal of Lipid Science and Technology 106, S. 412-416 (2004).
- Meurer, P.: Eine einfache Methode zur Bestimmung der Knackigkeit von Obst und Gemüse. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2005, 06. 08. Oktober 2005 in Dresden.
- Meurer, P.: Die Knackigkeit von Obst und Gemüse wie kann sie gemessen und verbessert werden? Beiträge im Rahmen des 11. Symposiums zur Lebensmitteltechnologie in Neubrandenburg 2005, Schriftenreihe der Hochschule Neubrandenburg, Reihe D, Band 8, ISBN 978-3-932227-81-3, S. 148-158 (2005).
- Kersten, A.-K., Scharf, S., Bandte, M., Martin, P., Meurer, P., Lentzsch, P., & Büttner, C. (2021). Softening of Processed Plant Virus Infected Cucumis sativus L. Fruits. Agronomy, 11(8), 1451.
- Scharf, S., Kersten, A.-K., Lentzsch, P., & Meurer, P. (2022). Analysis of pectolytic enzymes and Alternaria ssp. in fresh dill, mustard seeds, onions, and vinegar, and their influence on the softening of pickled cucumbers. Journal of Food Science, 87(2), 808-818.
- Kersten, A.-K., Scharf, S., Jendro, A., Meurer, P., Büttner, C., & Lentzsch, P. (2023). Pre- and Post-Harvest Infection of Pasteurized Pickles with Fungi and Their Pectinolytic Potential to Soften the Product. Horticulturae, 9(3), 312.